Pakom d.o.o.

Vaš Partner za Računalna Rješenja

Pakom d.o.o. je tvrtka koja već od 1990. godine pruža pouzdana računalna rješenja i usluge za poduzetnike diljem Hrvatske. Naša posvećenost kvaliteti i zadovoljstvu klijenata čini nas idealnim partnerom za unaprjeđenje i digitalizaciju Vašeg poslovanja.

Naša Poslovna Vizija

Naša osnovna djelatnost usmjerena je na izradu poslovnih programa prilagođenih potrebama pravnih subjekata. Naši programi redovito se nadopunjavaju i prilagođavaju najnovijim zakonskim propisima kako bi Vaše poslovanje ostalo usklađeno s promjenjivim zahtjevima.

Što Nas Čini Posebnima

Ono što nas izdvaja je naša posvećenost klijentima. Vaše želje i potrebe stavljamo na prvo mjesto, pružajući Vam personalizirane računalne proizvode i usluge. U cijenu svih programa uračunata je obuka za korištenje, a moguće je i plaćanje obročno kako bismo Vam olakšali pristup našim rješenjima.

Više od Računalnih Programa

Pakom d.o.o. također se ponosi svojom ponudom računala, periferne opreme i potrošnog materijala. Brza dostava do Vašeg praga i širok izbor garantiraju da ćete pronaći sve što Vam je potrebno za Vaše poslovanje.

Stručni Servis za Vašu Tehničku Potporu

Naš odjel servisa pruža profesionalno održavanje za svu isporučenu opremu, kao i opremu koja nije prodana od strane Pakom-a. Naši serviseri pokrivaju cijelu Istarsku županiju, te po potrebi i šire, kako bi brinuli o pouzdanosti Vaših računala i opreme.