Izrada web stranica

Želite imati preglednu web stranicu, jednostavnu za održavanje? Na pravoj ste adresi!

Izrađujemo moderne i funkcionalne web stranice koje će privući Vaše posjetitelje i potencijalne klijente. Koristimo najnovije tehnologije i pristup dizajnu koji se prilagođava Vašim potrebama i ciljevima.

Naše web stranice uključuju sve potrebne funkcionalnosti, uključujući navigacijsku strukturu, kontakt obrasce, funkcije traženja i integracije društvenih mreža. Naš responzivan dizajn osigurava da se web stranice pravilno prikazuju na svim uređajima, uključujući mobilne telefone i tablete.

Kada izrađujemo Vašu web stranicu, fokusiramo se na SEO optimizaciju koja će Vam pomoći da se istaknete u rezultatima tražilica i da privučete više posjetitelja. Osim toga, pružamo hosting usluge visoke kvalitete, s brzim učitavanjem stranica i sigurnosnim značajkama koje će zaštititi Vaše podatke i posjetitelje.

Naša cjenovna politika prilagođena je Vašim potrebama i budžetu, s različitim opcijama za izradu web stranica i dodatne usluge koje nudimo, kao što su održavanje web stranica ili SEO optimizacija. Uvjerite se u kvalitetu našeg rada i pogledajte primjere web stranica koje smo izradili za naše klijente.

Izrada web trgovina

Nudimo kompletna rješenja za izradu modernih i funkcionalnih web trgovina koje će Vašim klijentima omogućiti jednostavnu i intuitivnu kupovinu. Koristimo najnovije tehnologije i pristup dizajnu koji se prilagođava Vašim potrebama i ciljevima.

Naše web trgovine uključuju sve potrebne funkcionalnosti, uključujući pregledne kategorije i proizvode, funkcije traženja i filtriranja, košaricu za kupovinu, integracije za sigurno plaćanje i upravljanje zalihama. Naš responzivan dizajn osigurava da se web trgovine pravilno prikazuju na svim uređajima, uključujući mobilne telefone i tablete.

Nudimo mogućnost integracije Vaše web trgovine s programom Veleprodaja / Maloprodaja. Koristi su brojne i za Vas i za Vaše kupce! 

Integracija Web trgovine i programa Veleprodaje / Maloprodaje omogućava jednostavno, efikasno i gotovo istovremeno postavljanje novih proizvoda u ponudu Web trgovine. Program je povezan s Web trgovinom tako da se ponuda artikala automatski popunjava kroz program. Potrebno je jedino dodati sliku proizvoda ili usluge uz njegov opis.

Da, to je tako jednostavno!

RedBox d.o.o.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

Odgovorit ćemo na Vaš zahtjev u najkraćem mogućem roku


    Ime i prezime (*)

    Email (*)

    Naslov

    Poruka