Izjava o zaštiti privatnosti na internetskim stranicama Pakom d.o.o.

Izjava o zaštiti privatnosti na internetskim stranicama Pakom d.o.o.

Posljednje ažuriranje:

Pakom d.o.o., Pula, Wolffova 6, OIB: 67442775703 (u daljnjem tekstu: Pakom)  se obvezuje na zaštitu Vaših osobnih podatka. U tu svrhu donijeli smo Izjavu o zaštiti privatnosti (u daljnjem tekstu: Izjava) kako biste dobili informacije o tome kako prikupljamo, upotrebljavamo, upotrebljavamo, dijelimo i spremamo Vaše osobne podatke na našoj web stranici.

Osobni podaci, kako su definirani temeljem Uredbe EU 2016/679 su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo Vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati Vaše osobne podatke na našoj web stranici.

Svrha dobivenih podataka

Osobne podatke prikupljamo prije svega radi:

 • Osiguravanja pružanja tražene usluge
 • Što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit
 • Naše interne statističke obrade podataka
 • Obrade prijava za radno mjesto u Pakom d.o.o.

Pakom jamči da će se prikupljenim podacima koristiti samo u navedene svrhe. Ustupanjem svojih osobnih podataka kroz sve oblike komunikacije dajete svoju izričitu suglasnost da Vam se Pakom može obratiti u navedene svrhe. U slučaju da ne želite da Pakom kontaktira s Vama, dužni ste o tome izvijestiti Pakom pisanim putem na mail adresu pakom@pakom.hr .

Podaci pokriveni Izjavom

Podaci koje od Vas prvenstveno tražimo i koji su zaštićeni:

 • Ime i Prezime
 • Datum rođenja
 • Adresa
 • E-mail
 • Broj telefona i/ili faksa
 •  Broj kartice
 • Osobni identifikacijski broj
 • podaci o edukaciji, radnom iskustvu i ostali podaci potrebni za popunu prijave na radno mjesto
 •  Ostali podaci koje razmijenite s nama, a želite da ostanu tajni

Vrijeme trajanja Izjave

U trenutku dostavljanja Vaših podataka, Vi pristajete na kontakt s nama te s nam time dajete za pravo staviti Vas na našu mail listu – trenutak dozvole, Vaš je izričit pristanak na kontakt. Zaštita privatnosti Vaših podataka je trajna, a u svakom trenutku možete tražiti isključenje s naše mailing liste pisanim putem na mail pakom@pakom.hr . Nakon toga, Vaše ćemo podatke koristiti isključivo u interne svrhe (radi primjerice informatičke ili statističke obrade podataka)

Sadržaj Izjave

Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo te ih nećemo staviti trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka. Pakom Vam neće slati neželjenu poštu. Pakom se drži stroge politike „no spam“. Pakom ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije.

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od Vas slanje podataka kako bismo Vam omogućili pristup na svoje stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno.

Popunjavajući formulare na našoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naše Izjave i u njoj navedenim uvjetima.

Tajnost podataka

Želimo jasno reći da prilikom posjeta ovim stranicama Vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da drugim stranama nećemo otkrivati podatke koje smo zaprimili.

Statistika poslužitelja

Naš poslužitelj globalne mreže koristi statistički softver. Ti su programi standardno obilježje svih internetskih poslužitelja i nisu karakteristični samo za naše stranice. Takvi statistički programi omogućuju nam svoje stranice prilagoditi kako bi bile što efikasnije i jednostavnije za naše posjetitelje (utvrđivanje podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, prilagođavanje stranica za pojedine internetske preglednike, učinkovitost strukture naše lokacije te posjećenost naših stranica.)

Upotreba kolačića i internetske tehnologije

Kako bismo olakšali pregledavanje naših internetskih stranica, naš poslužitelj globalne mreže koristi kolačiće. Radi se o jako malim tekstualnim datotekama koje poslužitelj postavlja na računalo korisnika u svrhu praćenja odabira pojedinih jezičnih varijanti naših stranica, kao i prilikom ulaska na dijelove stranica koje zahtijevaju unos korisničkog imena i lozinke. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na Vaše računalo. Kolačići koje naš internetski poslužitelj postavlja brišu se automatski s Vašeg računala na kraju sesije, odnosno onog trenutka kada napustite naše stranice. Pregled naših stranica moguć je i bez uporabe kolačića, ako je vaš internetski preglednik tako postavljen.

Poruka elektroničkom poštom

Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-poštu) s osobnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati, bilo putem e-pošte s pitanjem ili komentarom, ili obrascem koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva.

Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi te kako bismo osigurali pristupačnost usluge svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi softver koji prati posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

Kontrola

Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od Vas dobili slanjem zahtjeva na mail pakom@pakom.hr . Možemo na Vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke ili ubuduće prestati koristiti te podatke.

Poveznice

Činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da sva preusmjeravanja s naših internetskih stranica upućuju na internetske stranice koje ne sadrže ilegalan i/ili štetan sadržaj. Međutim, stranice i adrese na mreži brzo se mijenjaju i ne možemo uvijek jamčiti za sadržaj svake adrese na koju vas usmjerimo.

Promjene i prestanak uvjeta korištenja

Pakom zadržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove internetske lokacije te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obaviješteni.